ZCL 50 jaar!!

jubileum-logo-zcl_70mm

Vandaag is het dan écht zover: precies 50 jaar geleden werd de Zwemclub Losser opgericht. Afgelopen weekend hebben we dit al op gepaste wijze gevierd.

Zaterdagmiddag met een receptie voor bestuur en oud-bestuur, commissieleden, trainers en vrienden van de club. Zaterdagavond met een drukbezocht jubileumfeest, waar leden en oud-leden elkaar troffen. We kijken terug op een mooi en geslaagd weekend, waarvoor we iedereen graag willen bedanken. Zonder onze vrijwilligers was dit niet gelukt.

Ons jubileumjaar is trouwens nog niet voorbij. We hebben nog een scholenwaterpolotoernooi en jeugdactiviteit voor de boeg. Dan sluiten we ons jubileumjaar echt af. En gaan we samen verder bouwen aan onze club: op naar 100 jaar Zwemclub Losser!