Nieuwe activiteit tijdens het Bruegheliaans festijn!

Brueghel-WipeOut-2016-V2-728x1024

Dit jaar tijdens het Bruegheliaansfestijn vindt er een nieuwe activiteit plaats. Op zaterdag 27 augustus aan de Langenkamp wordt een Lossers Wipe Out! parcours opgesteld. Jij kunt je hiervoor met een team van 4 personen inschrijven en meedoen aan deze sportieve activiteit. Er zijn leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is 4 kaarten voor Rowwen Hèze in het openlucht theater Brilmansdennen op 3 september.

Om er een groot succes van te maken vragen wij iedereen namens de organisatie om mee te helpen met het promoten van deze activiteit, door bijvoorbeeld onze Facebookpagina te liken en de pagina te delen. En natuurlijk door je met een team aan te melden! Via deze link kom je op de informatiepagina van de Wipe Out! Daar is ook het inschrijfformulier te vinden.

Rick Schuler dankt ons namens de Organisatie dagevenementen Bruegheliaans festijn met een Brueghelse groet!