Europees kampioenschap Masters in Kroatië

masters_rijeka

Van 9 tot en met 17 september zijn in Rijeka (Kroatië) de Europese kampioenschappen waterpolo voor Masters. Dat zijn teams in verschillende leeftijdsklassen vanaf 30 jaar. Er is daar zelfs een team afgevaardigd uit Duitsland van +70 jaar.

Er zijn 2 ZC Losser leden die aan deze kampioenschappen meedoen. Wim Wigger speelt in de klasse 50+ mee bij het team van Blauw Weiß Bochum en Jogi Hagemann speelt bij SV Cannstatt in de klasse 55+.

Vandaag, 12 september hebben beide teams al een poulewedstrijd gespeeld. Jogi won zijn wedstrijd van het Finse Helsingfors met 5-2, terwijl Wim met zijn team van het Hongaarse Happy Hippos verloor met 2-4.

Op de website http://www.microplustiming.com/MastersRijeka2016/index_web.php?cat=M55 zijn de verrichtingen van beide masters verder te volgen (volg de diverse links).