1e Lange Afstands Competitie wedstrijd van dit seizoen.

download-1

Zondag 23 oktober zijn wij met een groepje van 5 zwemmers naar Denekamp gegaan voor de eerste lac wedstrijd van het seizoen. Hierbij werden wij begeleid door Jorieke en Janine. Richard heeft bij deze wedstrijd voor onze club geklokt, waar wij hem voor willen bedanken, want zonder klokkers kunnen wedstrijden niet plaats vinden.

Toen het inzwemmen eenmaal begon zagen wij hoe druk het was en we hebben dan ook een tijdje gewacht met inzwemmen. In de allereerste serie mocht Karlijn haar 200 wissel zwemmen. Daarna volgde Ilse met de 200 vrij en als laatste voor de pauze was het de beurt aan Niek voor de 200 wissel. Na de pauze mocht Kyonne direct aan de 800 vrij beginnen en het setje daarna was ik aan de beurt. Ieder van ons heeft een PR gezwommen. Het was al met al een vermoeiende wedstrijd, waarin we allemaal keihard ons best hebben gedaan.

Groetjes Anniko Maas

De uitslag van de wedstrijd vindt u hier