Instap wedstrijd voor de beginnende zwemmers.

badmuts

Zaterdag 19 november gingen 5 beginnende zwemmers naar de instap wedstrijd in Oldenzaal.

Voor een aantal was dit de 1e wedstrijd en dit is natuurlijk altijd extra spannend. Maar het werd een hele leuke middag en iedereen heeft super goed gezwommen.
We hebben de persoonlijke afstanden weer afgesloten met een fun-estafette. Alle zwemmers doen hier aan mee. Ze krijgen een leuke badmuts op, worden in team verdeeld en gaan dan een 25 meter estafette zwemmen. Deze keer heeft team Roze gewonnen.

De zwemmers werden begeleid door Sandra, Anniko, Niek en Ilse en ze hebben dit geweldig gedaan.
We moeten natuurlijk onze officials ook niet vergeten. Carolien, Janine en Jorieke hebben deze wedstrijd als officials geholpen, dat mag namelijk bij deze wedstrijden.

Ook willen we de ouders en alle toeschouwers bedankten voor hun support.

De uitslag kunt u vinden op de uitslagen pagina.