Sneu verlies Dames ZC Losser bij VZ&PC

VZPC-Losser 6-5

De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in Vriezenveen de tweede competitiewedstrijd van het seizoen nipt met 6-5 van VZ&PC verloren. Dat de thuisploeg de winnende treffer slechts 2 seconden voor tijd scoorde, maakte het helemaal sneu voor Losser.

VZ&PC kwam sterk uit de startblokken, vooral de sterke midvoor bezorgde de Losserse verdediging kopzorgen. Dit resulteerde al snel tot een 2-0 voorsprong, maar Losser vocht zich terug in de wedstrijd. Via een 2-1 stand na de eerste periode werd in de tweede periode de gelijkmaker gescoord. Losser kreeg steeds meer grip op de midvoor van de thuisclub. Er ontspon zich een spannende wedstrijd, waarbij het steeds weer VZ&PC was die een doelpunt voorsprong nam. Maar ook iedere keer kon Losser terugkomen. Toen Losser in de eindfase de 5-5 aantekende dacht iedereen dat de wedstrijd gespeeld was. Het was voor Losser bitter om te zien dat VZ&PC 2 seconden voor het eindsignaal uit een overtalsituatie de 6-5 scoorde.
Ondanks de nederlaag was coach Rudie Damhuis tevreden over het vertoonde spel: ”Systemen beginnen beter te lopen, en omdat er meerdere spelers kunnen scoren is het vooruitzicht goed”.

Tussenstanden: 2-1, 4-3, 4-4, 6-5.
Doelpunt Losser: Cindy Marsman 2, Lisette Bouwhuis, Manon Korfage en Lindy Velthuis.