Vossenjacht 13-10-2017

vossenjacht

Afgelopen vrijdag 13 oktober was de Vossenjacht voor de jeugd van ZCL Losser.
We hebben ons om 19.00 uur verzameld bij het gemeentehuis om het dorp door te gaan op zoek naar de ‘vossen’. Er hebben in totaal 49 jeugdleden meegedaan. Deze jeugdleden waren verdeeld in groepen, waar de oudere jeugdleden de leiding hadden over de jongere jeugd.

Er waren een aantal ‘duidelijke’ vossen aanwezig, maar ook een aantal vossen waarvan niet snel gedacht werd dat het een vos was. Dit leverde leuke situaties op. Hoe vaak kun je langs een ‘schilder’ lopen? En dat oude vrouwtje…… nee die hoort er niet bij! of toch wel??

De eerste groep had alle 9 vossen al snel gevonden, maar er waren ook groepen die er wat langer over deden.
Het was een gezellige avond, die we samen afgesloten hebben in ons clubgebouw ‘De Hanger’.
Lekker wat drinken en een broodje frikandel om mee af te sluiten waarna alle jeugd om 21.30 uur is opgehaald.

Alle vossen en verdere vrijwilligers bedankt voor jullie hulp en we hopen dat jullie er de volgende keer weer bij zijn.