Grand Café Smit Oliebollentoernooi

Smitoliebollentoernooi

Zaterdag 30 december 2017 is het weer zover. Het jaarlijkse oliebollentoernooi voor de senioren zal dan om 18:15 uur starten. Het toernooi wordt deze keer voor de elfde keer in het nieuwe Brilmansdennen gehouden. Het einde zal uiterlijk tussen 21:30 en 22:00 uur zijn (afhankelijk van de deelname), waarna de prijsuitreiking in het clubgebouw “De Hanger” zal zijn.
Erg blij zijn we met de sponsoring van Grand Café Smit. Oud lid Herman Poorthuis ondersteunt dit toernooi al voor de 4e keer en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.
De opzet van dit toernooi zal deze keer hetzelfde zijn zoals in het afgelopen jaar, de dames en heren zullen gescheiden hun wedstrijden spelen.

Wie mogen er meedoen bij het seniorentoernooi?
Natuurlijk alle seniorenleden.
En alle teamleden van de B-jeugd (onder 17).
Maar ook de jeugdleden van de C-jeugd (onder 15) die al bij de senioren meetrainen en af en toe een seniorenwedstrijdje meepikken. Ben je er niet zeker van of je daar bij hoort? Vraag het je eigen trainer, dan wordt dat wel goed overlegd.

Natuurlijk zijn de oud-leden ook welkom, deze kunnen zich rechtstreeks via onderstaand mailadres of via de aanvoerders van de huidige seniorenteams opgeven.
Als er meer oud-leden kunnen worden bereikt zo dat weer een mooi reünie-achtig toernooitje worden. De uitnodigingen voor de teams is naar aanvoerders / teambegeleiders verstuurd.