Zwemwedstrijden januari

Eerste-zwemtraining-nieuwe-seizoen-2014

Afgelopen weken zijn er weer een aantal zwemwedstrijden geweest.

We begonnen het jaar op 6 januari in Denekamp met een Minioren Junioren circuit. Omdat het in de vakantie periode viel, zijn we maar met 6 zwemmers geweest. Maar dit mocht de pret niet drukken.
Het was een leuke, maar zware wedstrijd.

Daarna gingen we op 14 januari naar Enschede voor het 2e deel van de Regionale competitie. We zwemmen deze samen met EZC en ZV Scholtenhagen. Deze wedstrijden zijn erg belangrijk, dus we proberen altijd met zoveel mogelijk zwemmers aanwezig te zijn. Dit keer deden er 16 zwemmers mee. We hebben goed gezwommen en we zijn zelfs een aantal punten ingelopen op de nummer 8. We staan nu 9e. De actuele stand kunt u hier bekijken.

20 januari gingen we met 11 zwemmers richting Markelo voor het Junioren Jeugd circuit. Hier heeft Zander onder de minuut gezwommen. Dit is natuurlijk een taart waard! Heel goed gedaan! Ook de andere zwemmers hebben het goed gedaan. Er zijn behoorlijk wat PR’s gezwommen.

Zondag 21 januari hadden we deel 3 van de 5 van Twente wedstrijden. We doen dit seizoen voor het eerst met deze wedstrijden mee, en we zijn er heel enthousiast over. Een gezellige wedstrijd voor groot en klein.
Er deden een aantal kinderen voor de 1e keer mee en dit is altijd erg spannend.

Alle uitslagen van deze wedstrijden kunt u vinden op onze uitslagen pagina.