Zwemclub Losser zoekt zwemtrainers!

zwemtraining

Zwem – en waterpolovereniging ZCL uit Losser is per direct op zoek naar enthousiaste trainers (M/V) voor de afdeling Wedstrijdzwemmen. Ben jij gemotiveerd om een paar keer per week een fanatieke groep jonge zwemmers te trainen, in een sportieve en gemoedelijke setting? Dan is dit je kans!

Wedstrijdzwemmen
De afdeling Wedstrijdzwemmen van ZCL bestaat uit zo’n 100 leden in de leeftijd variërend van 6 tot 25 jaar. Deze zwemmers komen uit in verschillende regionale en (inter-) nationale wedstrijden. In competitieverband komt Losser uit de 2e klasse en volgend seizoen starten we met een startgemeenschap samen met EZC. Een aantal zwemmers plaatst zich jaarlijks voor diverse Minioren Finales en Overijsselse kampioenschappen. ZCL is een zwemvereniging met ambitie, waarbij breedtesport als basis dient. Doel van het huidige en komende seizoen is doorontwikkeling van de zwemploeg, waarbij het plezier in combinatie met prestatie voorop staan.

Onze wensen
Voor een of meerdere trainingen per week heb je de leiding over de training van ca. 20 zwemmers.
In teamverband worden het trainingsprogramma afgestemd, inclusief een verdeling van de trainingsuren en -taken. Naast de trainingen is ook begeleiding en coaching tijdens de wedstrijden nodig.  Losser geeft de voorkeur aan bevoegde zwemtrainers, maar een opleiding behoort tot de mogelijkheden. De trainingstijden zijn: dinsdag 18.00 – 19.30, woensdag 17.30 – 19.15, vrijdag 17.30 – 18.30 en zaterdag 7.30 – 8.30 uur.

Wat we je bieden
Losser heeft het zwemmen in afdelingen verdeeld in de verschillende groepen qua leeftijd en zwemervaring. Bij voorkeur ga je een van deze groepen trainen en coachen. Wij bieden een enthousiast trainersteam, een goed gemotiveerde groep zwemmers en mogelijkheden om verder te groeien in het trainersvak.

Interesse?
Voor vragen en/of reacties over de vacature zwemtrainer, verzoeken wij u contact op te nemen met Jorieke Vreeling, voorzitter van de Zwemcommissie. Neem contact met haar op via tel. 06-20100312 of mail naar wedstrijden@zwemclublosser.nl