Minioren Junioren wedstrijd van 22 september

officials

Afgelopen zaterdag hebben we als EZCL mee gezwommen bij de Minioren Junioren wedstrijd in Denekamp.
We waren met 16 zwemmers van EZC en ZCL samen. We moesten om 13.15 uur verzamelen bij het zwembad in Denekamp. Het inzwemmen begon om 13.30 uur en de wedstrijd begon om 14.00 uur. Er deden 4 ploegen mee, De Dinkel, ZV Scholtenhagen, OZ&PC en wij. Er waren niet heel veel zwemmers en het verschil in leeftijd was groot.
Voor sommige zwemmers was dit de 1e wedstrijd van dit seizoen, maar een aantal heeft afgelopen week ook meegedaan aan het toernooi in Epe (Duitsland)

EZCL heeft vandaag een mooi aantal medailles mee naar huis genomen. Emma, Floris, Jelmer, Karlijn, Milan, Niek, Pien, Taco en Thomas hebben allemaal op het podium gestaan. En sommige zwemmers zelfs 3x
De uitslag van de wedstrijd vind u hier.