Heren 1 verlaat de laatste plek

Zignea Losser

Afgelopen zaterdag moest heren 1 naar Emmeloord voor de wedstrijd tegen het hoger op de ranglijst geplaatste Zignea 1.De heren reisden af met een nagenoeg volledige selectie en de nieuwe hoofdtrainer.

Na 3 minuten spelen keek Losser al tegen een 3-0 achterstand aan. Dit kwam met name door het slechte verdedigende spel dat het team liet zien. De meegekregen opdracht werd niet uitgevoerd waardoor de tegenstander gemakkelijk door de verdediging heen zwom en kon scoren. Ondanks deze achterstand werd er niet opgegeven enLosser maakte in dezelfde periode nog de 3-1 en de aansluitingstreffer 3-2.
In de tweede periode gingen de heren op zoek naar de gelijkmaker. Na één minuut spelen kwam deze gelijkmaker door het benutten van een strafworp. Felix Huke draaide zich mooi weg bij zijn tegenstander, welke vervolgens de overtreding beging. Niet veel later kwam Losser zelf op voorsprong door ook de 3-4 te maken. Helaas werd het enige seconden later alweer gelijk.In de derde periode gingen beide ploegen voor de overwinning. Het wasZignea dat als eerste scoorde en weer op voorsprong kwam. Maaranderhalve minuut voor het einde van de periode was het Losser dat twee keer wist te scoren en zo met voorsprong de laatste periode in kon gaan.
In de vierde periode scoorde Losser al vrij snel met een schot van afstand. Met 2 doelpunten voorsprong moest nog ruim vier minuten volgehouden worden. Zignea wist snel het doel te vinden, waardoor het nog spannende minuten werden. Door veel knappe reddingen van de jonge keeper van Losserlukte het om de stand op 6-7 te houden

Door deze knappe overwinning stijgt Losser één plek op de ranglijst. Volgende week zaterdag om 19:25uur speelt Losser tegen de directe concurrent Flevo 1.

Doelpuntenmakers: Felix Huke (2), Michel Brookhuis, Wim Wigger, Joeri Wigger (3)