Kampioenswedstrijd Heren 2 in Denekamp

Dinkel-Losser

Heren 2 speelt aanstaande zaterdag, 23 februari, in Denekamp een kampioenswedstrijd tegen De Dinkel 1. Afgelopen weekend was het directe concurrent De Dinkel dat 3 kostbare punten liet liggen in de kampioensrace. Losser en De Dinkel hebben op dit moment 14 wedstrijden gespeeld, en met nog 4 wedstrijden te gaan is de Losserse voorsprong 8 punten. Als zaterdag in De Dorper Esch gewonnen wordt is de voorsprong maar liefst 11 punten, en dat is in de dan resterende 3 wedstrijden niet meer in te halen.
Omdat Heren 2 zaterdag na de wedstrijd al een andere activiteit op het programma heeft staan is In overleg met Heren 2, het bestuur en de waterpolocommissie is besloten om eventuele festiviteiten te houden rondom de eerstvolgende thuiswedstrijd. Deze wedstrijd is op zaterdag 23 maart tegen WS Twente 6 om 17:55 uur.
Supporters die Heren 2 aanstaande zaterdag willen gaan aanmoedigen zijn natuurlijk zeer welkom.