Heren 1 pakt overwinning in Winterswijk

WWV-Losser

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Losser tegen de nummer 2 uit Winterswijk.

Na een stroeve start in de 1e en 2e periode waarin 2 keer werd gescoord door een mooie treffer van Matijs Vaneker en Wim Wigger, kwam het team in de 3e periode beter op gang en eindigde we deze periode met 0-4.In de 4e periode merkten de heren dat ze de wedstrijd helemaal in hand hadden en zo werden er een paar mooie treffers gemaakt door de heren Wim Wigger, Eric de Vries, Joeri Wigger en Felix Huke. Het was het een zeer mooie wedstrijd en is er goed gespeeld. Zo eindigden we de wedstrijd met een stand van 2-9 voor de heren van Losser.
Periodestanden: 0-1, 0-2, 0-4, 2-9
Doelpunten Losser: Eric de Vries 3, Matijs Vaneker 2, Wim Wigger 2, Joeri Wigger en Felix Huke.