Teleurstellend Heren 1 verliest van Triton

Triton Losser

Afgelopen zaterdag stond er voor Heren 1 weer een uitwedstrijd op het programma tegen Triton in Putten. De eerste wedstrijd in Losser werd met 9-5 gewonnen, en dus was er veel vertrouwen in een goed resultaat deze wedstrijd.

Na 30 seconden wist de thuisploeg de score al te openen met een snelle uitbraak. In het vervolg van de periode ging het spel op en neer en kwam Losser door een goed afstandschot weer op gelijke hoogte.Uit de eerste tegenaanval wist Triton weer op voorsprong te komen en daarmee het eerste kwart af te sluiten.
In het tweede kwart werden aan beide kanten veel kansen gemist en wist Losser een drietal man meer situaties niet te benutten. Halverwege het kwart werd het enige doelpunt gemaakt door de thuisploeg die daarmee op 3-1 kwam.
Begin derde kwart wist Triton de voorsprong naar 3 te vergroten en leek de wedstrijd gespeeld. Losser bleef ondanks de achterstand toch vechten en verkleinde de afstand tot 2 doelpunten. In de laatste seconden kreeg Losser nog een strafworp en vond daarmee de aansluiting 4-3.
Het vierde kwart werd er nog gevochten om op gelijke  hoogte te komen, maar Losser wist niet te scoren. Met nog 3 minuten te spelen kwam door een man meer situatie de score 5-3 op het bord. Losser kon daarna niet meer scoren en uiteindelijk kwam de 6-3 eindstand op het bord.

Nog 3 wedstrijden te spelen, en daarmee nog 3 kansen om punten te pakken en te handhaven in deze klasse.