Dames van Zwemclub Losser wassen auto’s op Brilmansdennen

Carwash_zcl

Zaterdag 14 september organiseren de waterpolodames van Zwemclub Losser een carwash op het parkeerterrein van zwembad Brilmansdennen. Al vanaf 8:30 staat een team gedreven meiden en dames klaar om zoveel mogelijk vieze auto’s weer als nieuw te laten blinken. Per auto wordt €7,50 gevraagd, bij voorkeur contant.

De dames organiseren deze actie om geld in te zamelen voor de zwemclub. “Wij willen als dames onze bijdrage leveren aan een gezonde clubkas. We hopen op heel veel auto’s om te wassen. Zo dragen wij ons steentje bij, aldus Manon Korfage, aanvoerdster van het eerste damesteam. De komende periode bereidt de vereniging een renovatie van het clubgebouw voor. Ook zijn er nieuwe materialen nodig voor training en teams. Het zwembad Brilmansdennen steunt de actie door het ter beschikking stellen van water en parkeerplaatsen. De materialen worden gesponsord door Autobedrijf Zoeker Esch.

Datum: zaterdag 14 september
Tijd: 8:30 – 15:00 uur
Locatie: parkeerplaats Zwembad Brilmansdennen