Dames Losser verliezen bij OZ&PC

20191102 OZPC2-Losser

De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in Oldenzaal met 8-6 verloren van OZ&PC 2. Hiermee kwam een fraaie reeks van 3 overwinningen ten einde.

In een gelijk opgaande wedstrijd kwam OZ&PC in de eerste periode op voorsprong, maar Losser kon tot 2x toe gelijkmaken. Tot en met de derde periode ging het scoreverloop gelijk op, dan was het weer Losser dat de leiding nam, en het volgende moment stonden de Oldenzaalsen weer op voorsprong. In de laatste periode leken de reserves van OZ&PC een beslissend gaatje te slaan en namen de leiding met 7-5. Losser kwam met een alles of niets offensief nog terug tot 7-6, maar in de laatste minuut werd de wedstrijd definitief in het voordeel van OZ&PC 2 beslist.

Coach Rudi Damhuis over de wedstrijd: “Het was een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij de scheidsrechters zeer veel toelieten, dak pakte meermaals in het nadeel van ons uit. Het systeem van de man meer liep goed, maar de doelpunten bleven achterwege. Aan het einde van de wedstrijd vergaten we de schutters van OZ&PC uit te dekken, en dan kun je zien dat we de ervaring missen”.

Aankomende zaterdag speelt Losser om 18:40 thuis tegen De Walvisch uit Groningen. Een overwinning tegen deze ploeg is eigenlijk een must.

Periodestanden: 2-2, 3-4, 5-5, 8-6. Doelpunten Losser: Manon Korfage 3, Cindy Marsman , Lindy Velthuis, en Kaya Schurink.