Geen trainingen en wedstrijden t/m 31 maart ivm Coronavirus

Schermafbeelding 2020-03-12 om 17.11.12

De KNZB heeft conform de vandaag (donderdag 12 maart 2020) bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Zwemclub Losser neemt dit advies over. Tot en met 31 maart zijn alle trainingen afgelast. Vanuit de KNZB zijn dus alle competities ook stilgelegd. Houd de website en Facebook pagina van Zwemclub Losser in de gaten voor het laatste nieuws.