Zwembad Brilmansdennen dicht tot en met 6 april

Zwembad

Na de verscherpte coronamaatregelen die het kabinet heeft afgekondigd is Zwembad Brilmansdennen tot en met 6 april 2020 dicht. Ook álle zwemactiviteiten en -lessen komen te vervallen. In lijn met deze maatregel zijn er ook geen trainingen en wedstrijden.

De gemeente geeft in het persbericht verder het volgende aan:

Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers erg belangrijk. Daarom hebben wij besloten het zwembad te sluiten tot en met 6 april 2020. Alle zwemactiviteiten in die periode komen te vervallen. Dit geldt voor zwemlessen, groepslessen en recreatief zwemmen en overige activiteiten.

Vragen?
Wij zijn voor vragen bereikbaar via d.vonhof@losser.nl
Wij begrijpen dat deze maatregel gevolgen voor u kan hebben, maar wij hopen op uw begrip. Wij houden u via www.losser.nl/brilmansdennen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.