Corona-update KNZB 31 maart 2020

Schermafbeelding 2020-03-12 om 17.11.12

De Nederlandse regering heeft op 31 maart de noodmaatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. Het verbod om sportaccommodaties waaronder zwembaden open te stellen, geldt in ieder geval tot en met 28 april. Voor de (zwem)sport betekenden de maatregelen eerder al dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd.

Al eerder heeft de KNZB alle wedstrijdactiviteiten tot en met het einde van de competitie/begin zomervakantie geannuleerd. Dit geldt voor alle disciplines.

Voor het paasweekend komt de KNZB met een uitgebreider statement met betrekking tot de afwikkeling van de competities binnen alle wedstrijddisciplines.

Hou de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws, waaronder dus de afwikkeling van de competities!