Stem op Zwemclub Losser op Rabo ClubSupport!

Schermafbeelding 2020-10-12 om 12.50.39

Vanaf nu kun jij als lid van Rabobank jouw stem uitbrengen op Zwemclub Losser.

Met Rabo ClubSupport levert Rabobank kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Zwemclub Losser haar doel te behalen?

Als lid van Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. En natuurlijk stem jij ook op Zwemclub Losser!!

Ons doel: Renovatie en verduurzamen van ons clubgebouw De Hanger!

Hoe kun je stemmen?
Door in te loggen in de Rabobank app of -website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

• Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  • Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  • Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  • Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  • Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Kijk voor meer informatie op https://www.rabo-clubsupport.nl/