Gezocht Zwemofficials

915073B3-5D0E-480E-8489-D0C9F0537755

Hallo Allemaal,

Graag vragen wij jullie aandacht voor het volgende.
Binnenkort start er een cursus Official (tijdwaarnemer) voor wedstrijdzwemmen
Daarom willen we vragen of er onder ouders en oudere zwemmers belangstelling is om een tijdwaarnemerscursus te volgen. Lijkt het je leuk om meer te weten over de zwemslagen, regels van een wedstrijd en aan het bad de officiële tijd te meten, dan zijn we op we op zoek naar jou!

Wij kunnen elk jaar ouders en 16 + een scholing aanbieden om official te worden.
De kosten van de cursus worden door de vereniging betaald, de cursus vindt plaats in november en december met een mondeling examen op 15 januari. Tijdsinvestering is 4 avonden van 2,5 uur.

Vermoedelijke lesdag is de maandagavond en de vermoedelijke locatie is Oldenzaal, maar dat wordt nog definitief vastgesteld. In Borne wordt in dezelfde periode op een andere avond een cursus georganiseerd. Tijdens de cursusperiode is het ook de bedoeling dat je een keer meeloopt met een wedstrijd. EZCL heeft in die periode meerdere wedstrijden staan, dus dat kan in het Slagman.

Aanmelden voor deze cursus moet voor 22 oktober.
Laat even weten als je je wil aanmelden. Dan zullen we t.z.t de aanmeldlink sturen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Zwemcommissie via zwemmen@zwemclublosser.nl