Niet sporten na 17:00

635380

Zoals jullie allemaal hebben gehoord en gezien is er vrijdag weer een Corona-persconferentie geweest. Er zijn wederom maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het virus te beperken.

Deze maatregelen hebben veel impact op onze vereniging. We mogen in ieder geval niet sporten na 17.00 uur. Aangezien al onze trainingen (behalve de zaterdagmorgen) na dit tijdstip beginnen vervallen al deze trainingen de komende drie weken.

Alle wedstrijden die na 16.30 eindigen mogen ook niet worden gespeeld, dit geldt in ons geval ook voor alle thuiswedstrijden, deze vervallen dus.

We zijn op dit moment in gesprek met de gemeente, zwembad en de bond om te kijken of we badwater kunnen krijgen in de weekenden zodat we wel kunnen blijven sporten. We zullen jullie de komende dagen laten weten wat de mogelijkheden voor iedereen zijn.

We snappen dat jullie veel vragen hebben, die hebben we zelf ook nog. We zijn op dit moment druk bezig om de zaken te bespreken en te organiseren. We laten zo snel mogelijk weten hoe het verder gaat.