Update Zwemcommissie

AdobeStock_72383563ZCLcompressed

Van de zwemcommissie

Wat fijn dat we iedereen na de lockdown weer mochten zien op het zwembad! Via deze nieuwsbrief willen we jullie zwemmers, en ouders op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen onze club.

Wisselingen trainers

Binnen de zwemafdeling is een beetje geschoven met de trainers, Anniko is na jaren aan de badrand te hebben gestaan gestopt omdat het (op dit moment) niet te combineren is met de studie. De training op de vrijdag is overgenomen door Max. Op de dinsdag is Zander niet zeker of hij er de komende tijd elke week kan zijn, om toch een stukje continuïteit te bieden is Mandy op dit moment de vaste trainer op de dinsdag voor de gevorderde minioren. Op vrijdag hebben wij het programma iets aangepast. We willen vooral de minioren alle takken van de zwemsport laten ervaren, om de kinderen meer te leren over waterpolo komt Gijsbert Pelleboer hier om de week training geven. De vaste gezichten, Barbara Mandy en Max zijn er dan ook gewoon dus voor de kinderen veranderd er weinig. Voor een compleet overzicht van trainers kijk je hier.

Begeleiding wedstrijden

Op dit moment hebben wij weinig begeleiders voor bij wedstrijden, de trainers staan al meerdere keren per week vrijwillig aan de badrand en hebben daardoor in het weekend niet altijd tijd om ook naar de wedstrijd te gaan. Omdat de wedstrijden voor de kinderen wel leuk zijn om te doen zijn wij op zoek naar ouders die willen helpen met de begeleiding zowel bij de instap wedstrijden als bij de junioren. Voordat wij de kinderen op dit moment uitnodigen voor een wedstrijd kijken wij of er een begeleider is. Is deze er niet dan gaat ZCL niet naar de wedstrijd.

Wil jij helpen bij de wedstrijden dan kun je dit aangeven bij Mandy of mailen naar zwemmen@zwemclublosser.nl

Alle regels van de nog even op een rij

• Gelieve thuis alvast zwemkleding onder je kleding aan doen
  • Bij de hoofdingang naar binnen 5 minuten voordat de training begint.
  • Omkleden in de groepskleedruimtes (deze staan aangegeven)
  • Zo snel mogelijk omkleden. Iedereen helpt mee opbouwen en na de training opruimen
  • Neem je tas mee naar het bad
  • Lang haar = badmuts op