Zwemwedstrijd in Losser!!

zcl wedstrijd

Beste zwemmer en ouders,

We willen het zwemseizoen gaan afsluiten met een onderlinge Swimfun wedstrijd in Losser. Alle leden van ZCL mogen meedoen, als je geen startvergunning hebt kun je op een dagpas. Je mag maximaal 3 afstanden kiezen om te gaan zwemmen.

Wanneer: zaterdag 2 juli
Waar: zwembad Brilmansdennen in Losser
Aanwezig: 13.15u
Inzwemmen: 13.30u
Aanvang wedstrijd: 14.00u

Ouders die het leuk vinden om te helpen, bijvoorbeeld om te klokken of andere vrijwilligerstaken, graag aanmelden bij Barbara op 0618754774.
Vanaf 1 juli kan er weer aangemeld worden voor een klokcursus. Deze wedstrijd is een mooie gelegenheid om te oefenen en te kijken of je het leuk vindt.

Aanmelden uiterlijk 27 juni door het beantwoorden van de mail met de uitnodiging met vermelding van je naam en de afstanden die je wilt gaan zwemmen. Let op: NIET AANMELDEN IS NIET MEEDOEN!

Heb je geen mail gehad maar wil je toch meedoen met de zwemwedstrijd app dan naar 0618754774

We hopen op deze manier het seizoen gezellig te kunnen afsluiten met zijn allen.

Groeten,

Zwemcommissie