Combitraining

Elke donderdag is er bij onze club een combinatie training van 18:00 tot 19:00 uur. Tijdens dit uur wordt er gezwommen en gaan we een half uur spelletjes doen zoals:

• Bounce bal
  • Chaosdoelen
  • Kanonskogel
  • Koning van de mat

Deze training is voor alle jonge leden en kinderen die graag kennis willen maken met zwemmen. Het is voor kinderen mogelijk om 4 keer vrijblijvend mee te spelen om te kijken of zwemmen de sport voor je is.

combi-training_picto_1Dus vind je het leuk om te zwemmen en te spelen, neem dan je zwembroek of badpak mee op donderdagavond om 18.00 en kom gezellig met ons mee doen. En vergeet natuurlijk niet een vriendje of vriendinnetje mee te nemen.

Tijdens deze training staan onze jeugdtrainers klaar voor alle vragen van ouders en verzorgers.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Velthuis (06 1036 6915).

Zie hieronder een filmpje van een van de trainingen.