Lid worden

Wil je weten wat je bij de Zwemclub Losser allemaal kunt doen? Dan ben je hier op de goede pagina!

Heb jij je zwemdiploma gehaald?
Heb je je diploma B of C? Dan zwem je 4x gratis bij de zwemclub mee! klik hier voor meer informatie

Kinderen die willen kijken of de zwemclub iets voor hen is kunnen terecht bij de combinatietraining. Er is op donderdagavond van 18.00-19.00 uur een training in het recreatiebad en op vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur een training in het sportbad. Je bent altijd welkom om een keer proef te zwemmen, meld je voor de training bij de trainer of mail naar zwemmen@zwemclublosser.nl.

Lid worden?

Als je jeugdlid bent van de zwemclub kun je meedoen aan zowel waterpolo als wedstrijdzwemmen trainingen. Dat is het voordeel van de zwemclub twéé sporten en maar één keer contributie!

Kijk op de pagina contributie voor de actuele contributietarieven.

Volwassenen
Bij de zwemclub Losser hebben wij een uitgebreid programma. Er zijn diverse waterpoloteams op verschillende niveau’s voor zowel dames als heren. Ook is er een seniorgroep bij het wedstrijdzwemmen waar leden van 18 jaar en ouder die geen of weinig wedstrijden meer zwemmen maar toch meerdere keren per week willen trainen terecht kunnen. Kijk op de pagina contributie voor de tarieven voor senioren (>17)

Op de woensdagavond zwemt de recreatieve groep. Naast veel gezelligheid is er ook een groep fanatieke zwemmers die onder leiding van trainer Hennie Effing in het wedstrijdbad een afwisselend programma volgen. Ook zijn er zwemmers die liever hun eigen baantjes trekken en het wedstrijdbad of het recreatiebad. Voor deze zwemmers die één keer per week zwemmen geldt een apart contributietarief.

Een keer proefzwemmen?
Iedereen is welkom om een keer te komen kijken bij een van de trainingen.

Neem je badkleding mee dan kun je ook meteen meedoen! De trainers vinden het fijn als je even vooraf je komst meldt, dan kunnen zij er rekening mee houden. De trainers en tijdstippen waarop onze trainingen plaatsvinden vind je op ons trainingsrooster. Wil je graag meedoen aan een training en wil je in contact komen met 1 van de trainers, dan kun je dit kenbaar maken via ons contactformulier.

Aanmelden als lid?

Je kunt hier je aanmeldingsformulier downloaden. Alle velden behalve de handtekening kunnen digitaal worden ingevuld, waarna je het formulier kunt afdrukken. Wij ontvangen je ingevulde en ondertekende formulier graag. Je kunt deze inleveren bij je trainer of in de brievenbus van ons clubgebouw op onderstaand adres.

Zwemclub Losser
Bookholtlaan 17
7581 BB Losser

Het formulier inscannen en per e-mail versturen mag ook via ledenadministratie@zwemclublosser.nl.