Een keer proefdraaien?
Iedereen is welkom om een keer te komen kijken bij een van de trainingen. Natuurlijk kun je ook meteen meedoen! De trainers vinden het fijn als je even vooraf je komst meldt, dan kunnen zij er rekening mee houden. De trainers en tijdstippen waarop onze trainingen plaatsvinden vind je op ons trainingsrooster. Wil je graag meedoen aan een training en wil je in contact komen met 1 van de trainers, dan kun je dit kenbaar maken via ons contactformulier.

Aanmelden als lid?
Op het zwembad en bij onze trainers zijn aanmeldformulieren beschikbaar. Je kunt hier ook een formulier downloaden. Alle velden behalve de handtekening kunnen digitaal worden ingevuld, waarna je het formulier kunt afdrukken. Wij ontvangen je ingevulde en ondertekende formulier graag retour op onderstaand adres.

Zwemclub Losser
Bookholtlaan 17
7581 BB Losser

Het formulier inscannen en per e-mail versturen mag ook via ledenadministratie@zwemclublosser.nl.