Masterzwemmen

Elke woensdagavond van 21:00-22:00 uur bieden wij een nieuwe trainingsvorm aan: masters zwemmen.

Deze training is bedoeld voor volwassenen die zwemslagen als borstcrawl, rugcrawl en schoolslag al een beetje beheersen, bijvoorbeeld omdat zij in het verleden al hebben gezwommen. Zwemmers trainen met een persoonlijk trainingsschema. Zo werk je gericht aan je zwemvaardigheden en conditie. De schema’s worden gemaakt door professionele zwemtrainers van de club.

Lekker zwemmen, fitter worden, in combinatie met de gezelligheid van een groep andere gemotiveerde zwemmers. De zwemsport is vrijwel blessureongevoelig en kan je tot op zeer late leeftijd blijven doen. Het is bovendien goed voor je spieren, zonder je gewrichten te belasten.

Deze training is iedere woensdagavond, van 21:00 – 22:00 uur met trainers Hennie en Gerard. Een uur lang gevarieerde zwemtraining met veel ruimte voor persoonlijke invulling en uitdaging.

Wij zien dat er veel belangstelling is om wekelijks wat banen willen trekken. Omdat deze training in een groep is heb je een extra stimulans om te komen, maar het geeft ook gezelligheid, tijdens en na de training met een drankje in ons clubgebouw de Hanger.”

De mastersgroep zwemt in hetzelfde uur als de recreanten, een hechte groep van recreatieve zwemmers, die ook gebruik maken van het warme recreatiebad.

De masters trainen natuurlijk in het wedstrijdbad, na afloop van de training kan er gebruikt gemaakt worden van het recreatiebad.

Hoe laat:  woensdag 21:00 uur

Waar: Zwembad Brilmansdennen

Kosten: zie contributie recreatief

Vrijblijvend een keer meedoen met het recreatief zwemmen? Neem contact op met Hennie Effing via 06 5197 5669.