Miniorenwedstrijd Denekamp

Een klein groepje minioren ging gisteren onder begeleiding van Susan richting Denekamp voor een wedstrijd, en wat hebben ze een lol gehad!

De wedstrijd begon direct goed toen Twan 3e werd op de 25 meter schoolslag bij jongens minioren 3 en jonger

Bij de Jongens minioren 4 en ouder werd Jens vervolgens eerste op de schoolslag en bij de Meisjes minioren 4 en ouder werd Esmé eerste op de 25 schoolslag. Marley werd 6e op de 50 meter school, maar met 2 diskwalificaties boven haar was dit eigenlijk een 4e plek!

Vervolgens werd het rugslagprogramma gezwommen, Twan moest hier nog een aantal zwemmers voor zich laten maar met 30.34 toch een hele scherpe tijd op de 25 meter rugcrawl. Bij de minioren 4 en ouder werd Jens 2e bij de jongens en Esmé 2e bij de meisjes. Marley werd 1e op de 50 meter rugslag en zwom deze onder de minuut in 59.25!

Op naar het programma vrije slag waar weer even goed gezwommen werd! Twan zwom de 25 meter in 30.09 en werd 7e. Jens zwom deze afstand in 29.14 en werd 2e en Esmé werd eerste bij de meisjes in 25.77. Marley wederom een 50 meter, ze zwom deze in 1.02:65 goed voor een 4e plek!

De zwemtrainers zijn trots op jullie! Heel goed gezwommen allemaal