Over het JAC

Hoi,

Wij zijn de Jongeren Activiteiten Commissie of kortweg JAC. Voor de leden een bekende commissie die allerlei leuke dingen organiseert naast het zwemmen en waterpoloën. Omdat we graag willen dat jullie ons kunnen aanspreken met wensen, ideeën, suggesties of wat anders, moet je natuurlijk wel weten wie er in de JAC zitten :-).

JAC, wie en waarom
Monique, Bas, Renske, Marcel en Jorieke zijn de leden van de JAC. Daarnaast worden we geholpen door iedereen die wil helpen. En dat hebben we wel nodig!

Het JAC heeft al jaren allerlei activiteiten georganiseerd. Denk aan het Paaseieren zoeken, Douanetocht, Schaatsen, Filmavonden en nog meer.

Via het nieuws houden we iedereen op de hoogte van onze activiteiten en evenementen.

Heb je ideeën, vragen of wil je een bijdrage leveren aan de JAC, stuur dan een bericht naar jac@zwemclublosser.nl.