Steun de verbouwing van De Hanger met de Grote Clubactie

Wij doen mee

Beste leden en vrienden van Zwemclub Losser,

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit jaar met een concreet doel: de verbouwing van ons clubgebouw De Hanger.

Iedereen draagt zo zijn steentje bij
Logo-GCA-coronaproof-alleen-beeldmerk-1We willen dit jaar niet alleen de jeugd, maar al onze leden vragen om loten te helpen verkopen. Zo bereiken we meer mensen en halen we meer op voor ons doel. Natuurlijk willen we dit op een coronaproof manier doen. Iedereen kan de loten kopen via deze link.

Onderaan deze pagina vind je een tekst die je kan gebruiken om je vrienden, familie en collega’s te motiveren om loten te kopen. Dit kan via whatsapp, via mail of andere kanalen. Als je nog een afbeelding wilt plaatsen, gebruik dan de afbeelding bovenaan deze pagina.

Welke prijzen kun je winnen
Je steunt niet alleen Zwemclub Losser maar maakt ook nog eens kans op grote en kleine prijzen (hoofdprijs van € 100.000, 4 jaar rijden in een SEAT mii electric of reischeque twv 2500 euro). Winkans is 1 op 10!

Een lot kost € 3,00 waarvan maar liefst € 2,40 per lot direct naar onze clubkas gaat. Beweeg dus zoveel mogelijk familie, buren, vrienden en collega’s om een of meerdere loten te kopen.

Bedankt voor je inzet en succes bij de actie!

[Tekst om te delen]
Doe mee met de Grote Clubactie en steun mijn club. Per lot gaat 80 procent naar de verbouwing van clubgebouw De Hanger. Je steunt niet alleen Zwemclub Losser maar maakt ook nog eens kans op grote en kleine prijzen (hoofdprijs van 100.000 euro, 4 jaar rijden in een SEAT mii electric of reischeque t.w.v. 2500 euro). Winkans is 1 op 10! Koop nu je lot via: https://lot.clubactie.nl/lot/zwemclub-losser–z.c.l./50563.