Swim for Life

Voor iedereen die fit wil worden of blijven is er iedere woensdagavond het recreatief programma Swim for Life.

De groep is divers van samenstelling. Zo is er een groep fanatieke zwemmers die onder leiding van trainer Hennie Effing van 21:00-22:00 uur in het wedstrijdbad een afwisselend programma volgen. Ook zijn er zwemmers die liever hun eigen baantjes trekken. En zwemmers die in het warme bad baantjes trekken.

Trainers Gerard en Hennie met Alie (90)

Zwemtechniek
De zwemtraining is gericht op het verbeteren van de basistechnieken van het zwemmen (school, rug, vrije en vlinderslag) evenals het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het verhogen van de snelheid op de korte afstanden.

Voor de zwemmers die graag op schema zwemmen zijn er schema’s beschikbaar voor elk niveau om de conditie weer op peil te brengen. Om dit goed uit te voeren zijn er allerlei attributen beschikbaar als plankjes, beendrijvers, zoomers, flippers en ballen.

Gezelligheid
Het recreatief zwemmen heeft ook zeker een gezelligheidsaspect. Na de training gaan velen nog even een drankje nemen in ons clubgebouw De Hanger. Ook worden onderling uitjes georganiseerd met de groep recreatieve zwemmers.

Vrijblijvend een keer meedoen met het recreatief zwemmen? Neem contact op met Hennie Effing via 06 5197 5669.

Elke woensdag 21:00-22:00 Zwembad Brilmansdennen