Zwemcommissie update

Beste ouders, zwemmers en trainers,

Hierbij ontvangen jullie een korte nieuwsbrief met belangrijke punten die tijdens de laatste Zwemcommissie (ZC) vergadering besproken zijn:

 1. Indeling volgend seizoen:
  Vanwege de groei van de jeugd zijn we druk bezig met de indeling van het schaarse badwater zodat iedereen volgend jaar een plek heeft om te zwemmen. Doel is de jeugd vooral op dezelfde trainingstijden te houden dus voor jullie planning veranderd er niks. Wel kan het zijn dat je na de zomer op een andere baan zwemt. Dennis heeft een andere baan dus zal er niet meer zijn op dinsdag. Deze training zal worden overgenomen door Mandy. Een bekend gezicht voor de meeste kinderen omdat Mandy die groep op vrijdag al training geeft.
 1. Woensdagtrainingen:
  De groep van de woensdag bestaat al lang niet meer uit alleen waterpolo. De groep is populair onder veel kinderen omdat het net iets anders dan wedstrijdzwemmen is. De groep is per ingaande direct omgedoopt naar SwimFIT, een recreatieve groep waar gewerkt word aan conditie en nadat de kinderen het schema hebben gezwommen is er tijd om te spelen/socializen. Leontien blijft deze groep ook volgend jaar doen. SwimFIT (Friends in Training)
 1. Toernooi Epe:
  We gaan het tweede weekend van September naar Epe met een aantal zwemmers. Er zijn toernooishirtjes. Deze kosten €12 per stuk. Barbara zal inventariseren welke kinderen ook shirtjes willen bestellen.
 2. Informatieavond:
  Op 15 september vindt er van 18:30 tot 19:30 een informatieavond voor ouders plaats in de hanger. Hier zullen we aan ouders uitleg geven over de verschillende zwemgroepen en wedstrijdmogelijkheden.
 3. Er zijn veel aanmeldingen voor officials. Hier zijn we heel blij mee dit betekent dat we volgend seizoen weer mee kunnen doen aan wedstrijden met de EZC en Scholtenhagen.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben, dan kun je deze altijd kwijt bij de Zwemcommissie

Met sportieve groet,
De Zwemcommissie

Mandy, Raja, Kimm, Barbara