SwimFUN(dament)

Speciaal voor alle kinderen van de zwemclub hebben wij deze pagina’s gemaakt vol leuke feitjes, filmpjes en regels over alle zwemslagen en wedstrijdregels. We noemen dat SwimFUN, dat betekent zwemplezier, maar de FUN staat ook voor fundament. Dat is een moeilijk woord voor het eerste begin, de basis willen we jou namelijk leren tijdens de trainingen! Veel plezier op onze website en tot snel op de training!

Starten
Keerpunt en Finish
Vlinderslag
Schoolslag
Rugslag
Borstcrawl

SwimFUN staat voor FUNdament. De zwemtrainingen van Zwemclub Losser draaien om plezier, ontwikkeling (fysiek, mentaal, sociaal) en samen de zwemsport beleven. In de miniorengroepen geven wij veel aandacht aan de basisbeginselen van de zwemsport. We gaan hier verder waar het C diploma eindigt. Eigenwaarde verhogen en meer plezier in zwemmen door prestaties en voortgang inzichtelijker te maken. We hebben speciale aandacht voor de drie onderdelen van de zwemsport wedstrijdzwemmen, waterpolo en survival en willen tijdens de zwemtrainingen de basis leggen voor een leven lang zwemmen bij ZCL.

sportmodelKNZB

Speciaal voor alle kinderen van de SwimFUN hebben wij deze pagina’s gemaakt vol leuke feitjes, filmpjes en regels over alle zwemslagen en wedstrijdregels

Verder naar…

Starten
Keerpunt en Finish
Vlinderslag
Schoolslag
Rugslag
Borstcrawl