Zwemtrainers


zcl

Dennis

Ik ben voor de zomervakantie als trainer begonnen bij ZCL. Ben zelf 32 jaar oud, op dit moment woonachtig in Losser en heb passie voor het zwemonderwijs. Ik ben al sinds midden jaren 90 van de vorige eeuw lid van de club. Eerst als zwemmer, daarna jeugdtrainer vervolgens gestopt om nu terug te keren. Mijn hobby’s liggen vooral op het sportgebied namelijk; zelfverdedigingssporten, turnen, maar ook zwemmen. Hopelijk kan ik de kinderen net zo enthousiast voor het zwemmen krijgen als dat ik ben en ze als trainer ze zo te begeleiden op het gebied waar zijn graag naartoe willen.

Zander

Ik ben een oud-zwemmer van Losser. Ik heb hier 12 jaar gezwommen. Nu geef ik graag de kennis die ik zelf heb opgedaan in het zwemmen door aan de jongeren. Hierbij hoop ik dat er een aantal talentjes tussen zitten. Zelf ben ik ook nog in het water te vinden. In mijn vrije tijd studeer ik bouwkunde en knutsel ik aan oldtimer brommertjes.

Barbara

Zo lang ik me herinner lid geweest bij EZC, waterpolo gespeeld en altijd actief geweest binnen de club. Na onze verhuizing naar Losser ging mijn zoon hier zwemmen en ben ik hier training gaan geven. Ik geef nu minioren-training en combitraining op de vrijdagavond van 17.30-18.30

Leontien

Sinds enkele jaren terug bij de club. Eerst alleen voor het trainen en coachen voor de waterpolo jeugd onder 11 jaar samen met Patrick Huinink en later ook voor de zwemtraining op de woensdag. Maar dit seizoen zal ik alleen op de woensdag de gevorderde minioren training geven 17.30-18.30 baan 5-6.

Mandy

Ik ben eigenlijk relatief laat begonnen met zwemtrainingen. In 2018 heb ik mijn eerste borstcrawl baantje gezwommen en ben ik meer gaan trainen. Sinds oktober 2020 ben ik penningmeester bij de zwemclub en zit ik in het DB. Gaandeweg ben ik ook gevraagd voor de zwemcommissie en het JAC (jeugdactiviteitencommissie) om te helpen en ondersteunen. Verder help ik met de training op de woensdag van 17.30 tot 18.30 uur. Mocht je vragen hebben, spreek me gerust aan.

Anniko

Jarenlang heb ik zelf bij ZCL gezwommen en sinds 2020 ben ik gestopt. In 2017 heb ik de zwemtrainer 2 cursus gevolgd en sindsdien geef ik dan ook training. Ik verzorg de junioren/seniorentraining op de vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Max

Ik ben 22 jaar oud en ben al 12 jaar actief lid binnen de club waarvan 10 jaar zwemervaring. Sinds 5 maanden ben ik actief als zwemtrainer. Ik geef op dinsdag en woensdag training aan de junioren en senioren. In mijn training richt ik mij op conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Verder probeer ik voor de zwemmers op als buiten het zwembad een aanspreekpunt te zijn voor zwemgerelateerde en persoonlijke zaken.